Terugblik Dag van de Innovatie

Een interessante en waardevolle dag. Zo kijkt het Innovatiehuis Drachten terug op De Dag van de Innovatie in het adverium in Drachten. Het Innovatiehuis Drachten is partner van De Dag van de Innovatie.

Ondernemers konden Het Innovatiehuis Drachten ‘ontmoeten’ op het Innovatieplein waar de projecten van het IHD uitvoerig werden besproken. Dat leverde veel enthousiaste reacties op en werd geconcludeerd dat de projecten goed aansluiten bij de wensen van de ondernemers.

Daarnaast was er volop gelegenheid om andere ondernemers te ontmoeten op dit ‘plein’. Google liet er de fijne kneepjes zien van online zakendoen en talloze ondernemers uit de regio presenteerden hun noviteiten

Naast het Innovatieplein was er ook een Virtual Reality Corner, twee rondes presentaties van o.a. een regionale ondernemer die vertelt over innoveren en digitaliseren, en The Expert Den. In The Expert Den kunnen ondernemers hun idee voor een jury pitchen en waardevolle feedback ontvangen in maximaal 15 minuten.

Presentatie meest innovatieve MKB

Tijdens de Dag van de Innovatie werden ook de meest innovatieve MKB-bedrijven uit de regio gepresenteerd. Deze bedrijven hoorden op welke plaats zij in de 11de editie van de MKB Innovatie Top 100, de innovatie-etalage van de KvK, staan. Uit de drie noordelijke provincies zijn dat onder andere Stopaq, United Care en Blue Leg Monitor BV. De hele lijst kunt u hier bekijken.