Met de HoloLens de toekomst in handen

Door als een van de eersten in Nederland te experimenteren met toepassingen voor de HoloLens loopt het bedrijf YP Your Partner voorop. YP Your Partner organiseerde samen met het Innovatiehuis Drachten een bijeenkomst waarin ondernemers de virtuele wereld met de HoloLens® zelf konden ontdekken.

Het wow-effect, zo noemt eigenaar Theun Prins van high tech bedrijf YP Your Partner, de eerste ervaring met een HoloLens. De HoloLens is een bril die de werkelijke wereld versmelt met de digitale wereld: augmented reality (AR). Aan een live beeld van de werkelijkheid worden digitale elementen toegevoegd.

Wow, was inderdaad ook de reactie van meerdere aanwezigen. “Allerlei processen kunnen worden gevisualiseerd, je kunt eromheen lopen, je kunt het daadwerkelijk zien, ook al is het niet echt aanwezig. Verbazingwekkend”, zei een van de deelnemers.

Volgens Prins is de HoloLens de toekomst. “Hier moeten we bij zijn. Dit is de volgende grote stap na de smartphone en tablet.”