LoQit wint Innovatie Award en publieksprijs tijdens Ondernemersprijs Drachten!

Tijdens de Ondernemersprijs Drachten Smallingerland is LoQit met dubbele winst naar huis gegaan. Het bedrijf gevestigd in Drachten heeft de Innovatie Award mee naar huis genomen en is tevens voor de publieksprijs als winnaar uit de bus gekomen.
‘We zijn erg trots op het resultaat. Dat we als klap op de vuurpijl ook nog de publieksprijs hebben gewonnen is helemaal fantastisch. Hieruit blijkt dat ons product heel erg innovatief is, maar ook heel concreet en dat voor mensen meteen duidelijk is dat LoQit een product is met toegevoegde waarde” aldus algemeen directeur Sander Egbers.
LoQit is het innovatieve elektronische lockerslot. Zo wordt het slot onder andere gebruikt in de kluisjes van het Bewegingscentrum in Drachten waar de kluisjes heel makkelijk geopend kunnen worden met de Technogym Key. Ook in de ROC Friese Poort in Drachten wordt gebruik gemaakt van het elektronische slot en kunnen studenten de kluisjes openen met hun smartphone.

Foto: Sieta Stel Fotografie