Sportbedrijf Drachten wint Innovatieprijs zwembaden 2016

Woensdag 23 november is tijdens het Nationaal Zwembadcongres de jaarlijkse Innovatieprijs zwembaden onder grote belangstelling uitgereikt. De prijs wordt gegeven aan bedrijven die zich op grond van hun innovatieve bedrijfsvoering of positieve prestaties hebben onderscheiden en dient als aanmoediging voor bedrijven die de zwembadbranche in een positief daglicht zetten. Sportbedrijf Drachten mocht dit jaar uit handen van directeur André de Jeu van Vereniging Sport en Gemeenten deze bijzondere waardering in ontvangst nemen.
De prijs werd overhandigd aan Minne Dolstra en Hélène Popping – directie van Sportbedrijf Drachten.
De jury was lovend over de inzet van Sportbedrijf Drachten om het bewustzijn voor duurzaam ondernemen breed in het maatschappelijke domein te ondersteunen. Het bedrijf werd toonaangevend gekwalificeerd op zowel technologische als sociale innovaties. Onderscheidende concepten zijn o.a. de flexibele zonnepanelen, iSpace Sports en doorlopende ontwikkeling van de organisatie en de medewerkers.