Business Boost op 30 mei 2017

In de snel veranderende wereld waarin we leven, sta je als ondernemer voor een aantal essentiële strategische uitdagingen. Trends dwingen je tot veranderen en innoveren om waarde toe te blijven voegen aan je klanten. Dé vraag daarbij is waar je je geld mee gaat verdienen. Ofwel: hoe formuleer én vernieuw ik mijn business model?

De ondernemer die verzandt in managementdenken, gaat op den duur ten onder in die constante stroom aan innovaties en veranderingen. Succesvol zijn én blijven vergt echter een andere benadering. Je moet gaan denken als een ontwerper en je de daarbij behorende tools en vaardigheden eigen maken.

Het Innovatiehuis Drachten (IHD) en ING nodigen je daarom van harte uit voor de Masterclass Business Boost on tour op 30 mei aanstaande in het Fries Congres Centrum in Drachten. Tijdens deze Masterclass ga jij aan de slag met het ontwerpen van jouw strategie voor de toekomst en ontwikkel je je eigen business model!

Het programma
9.30 – 10.00 uur Inloop met koffie en thee
10.00 – 10.10 uur Welkom door bestuurslid IHD en Gert-Jan Winkeler (ING)
10.10 – 12.00 uur Masterclass Business Model Canvas door Patrick vd Pijl, CEO BMinc
12.00 – 13.00 uur Netwerklunch
13.00 uur Einde bijeenkomst

Raak geïnspireerd door Patrick van der Pijl (CEO van Business Models Inc) en leer van andere ondernemers! Meld je aan op onze gezamenlijke registratiepagina.