Business Boost wordt verplaatst naar begin 2018!

De Business Boost wordt verplaatst van 9 november 2017 naar begin 2018!

Neem ook deel aan de nieuwe ‘Business Boost: vernieuw je business model’, op donderdag 9 november. Het gaat om een vervolg op en een verdieping van de bijeenkomst die we in mei hebben georganiseerd. Niet aanwezig geweest bij de sessie in mei? Geen enkel probleem!

Klantwens verandert snel
De wereld om ons heen verandert snel. Dat geldt bijvoorbeeld voor trends en technologische ontwikkelingen, maar zeker ook voor de wensen van klanten. Business modellen van ondernemingen moeten naadloos op de klantwens aansluiten, of beter nog: daarop vooruit lopen. Hoe zorg je ervoor dat jouw product aantrekkelijk blijft? Welke innovaties zijn nodig om van toegevoegde waarde te blijven voor je klanten? Dát zijn de vragen die centraal staan tijdens de Business Boost.

Aan tafel met gelijkgestemden
Op 9 november ga je aan de slag met je business model, sámen met andere ondernemers en onder leiding van Michiel Hoogeboom van Business Models Inc. We combineren de Business Boost deze keer met een andere activiteit van het Innovatiehuis Drachten, namelijk Life Crowd Sourcing (LCS). Bij LCS maken we op basis van een lijst met vragen over zeven bedrijfskwaliteiten een match tussen ondernemers. Op die manier weet je zeker dat je aan tafel zit met gelijkgestemden.

Het programma
13.00 uur
Welkom Innovatiehuis Drachten en ING
13.15 – 15.30 uur
Deel 1 Masterclass Michiel Hoogeboom met o.a.: wat is de context van je markt, hoe ziet je huidige business model eruit en denk als een designer!
15.30 uur
Pauze
16.00 – 18.00 uur
Deel 2 Masterclass Michiel Hoogeboom met o.a.: aan de slag: innoveer je business model, ontwerp nieuwe modellen en experimenteer!
Vanaf 18.00 uur
Borrel

Locatie: Van der Valk Drachten, Lavendelheide 4, Drachten

Je kunt je via info@innovatiehuisdrachten.nl aanmelden voor deze bijeenkomst.