Innovatiehuis zet Innovatieaanjager in!

Innovatieaanjager: Jacqueline Hofstede
Het Innovatiehuis Drachten wil in contact komen met nog meer ondernemers en vernemen welke innovatievragen er leven in Drachten. Met dat doel heeft het Innovatiehuis ondernemer Jacqueline Hofstede ingeschakeld als Innovatieaanjager. Zij gaat 1-op-1 gesprekken voeren met ondernemers. Belangrijkste doelen: hen inspireren en stimuleren om te innoveren. Maar ook om nieuwe verbindingen te leggen met andere innovatieve ondernemers en gebruik te maken van de initiatieven van Innovatiehuis Drachten en andere organisaties.

Innovatieaanjager
Veel ondernemers met innovatieve ideeën hebben inmiddels hun weg al weten te vinden naar de projecten en activiteiten van o.a. het Innovatiehuis Drachten. Maar er is altijd ruimte voor meer. Vooral uit de hoek van kleinere MKB-ondernemers. (Startups en Scale-ups). Daarom gaat Jacqueline als ‘innovatieaanjager’ deze ondernemers actief benaderen en bezoeken. Door te luisteren naar wat er leeft, kan Innovatiehuis Drachten vervolgens nóg beter inspelen op hun specifieke wensen.

Gesprekken binnenkort ingepland
Tot en met het eind van het jaar worden er 50 ondernemers voor een 1-op-1 gesprek benaderd. Het inplannen van die gesprekken gaat binnenkort van start. Het kan heel goed zijn dat ook jij een uitnodiging voor een interview ontvangt. Je kunt je ook zelf aanmelden voor een gesprek via de gele button in deze mail.

Veel ervaring
Jacqueline Hofstede heeft veel ervaring met innovatieprojecten. Die ervaring heeft ze onder meer opgedaan vanuit haar eigen onderneming Ynova Innovation Company met het Lean Innovation Network, en samenwerkingen met o.a. het Innovatie Cluster Drachten, Health Hub Roden, RUG, University Campus Fryslân, en de NHL.

Vragen?
Voor vragen over de Innovatieaanjager of het Innovatiehuis Drachten kun je contact opnemen met projectmanager Sandra Pot via (0512) 58 98 70 en sandrapot@innovatiehuisdrachten.nl. Heb je interesse in een gesprek met Jacqueline Hofstede? Jacqueline is te bereiken via jhofstede@innovatiehuisdrachten.nl.