RuG en IHD: onderzoek creativiteit en innovatie

OPROEP voor middelgrote bedrijven (ongeveer 50 – 500 medewerkers)

Wilt u weten hoe uw organisatie er voor staat op het gebied van innovatie en wilt u weten hoe u de creativiteit van uw medewerkers beter kunt benutten om te komen tot innovatie waar uw organisatie beter van wordt? Hoe ondersteun ik als ondernemer/werkgever de creativiteit van de medewerkers en stimuleer ik de innovatiekracht van mijn bedrijf? Wilt u praktische aanbevelingen om creativiteit en innovatie te bevorderen? Wilt u rapporten over hoe uw organisatie zich verhoudt tot soortgelijke organisaties (benchmarking?). Aan de hand van deze kennis kunt u strategische beslissingen nemen over het versterken van creativiteit en innovatie in uw organisatie. U kunt verder gratis deelnemen aan seminars, workshops en congressen, die binnen het project worden georganiseerd.
De Rijksuniversiteit Groningen, Faculteit Economie en Bedrijfskunde, zoekt middelgrote organisaties (ca 50 tot 500 FTE) die geïnteresseerd zijn in de thema’s creativiteit en innovatie en die graag (kosteloos) een innovatiescan willen laten maken van hun organisatie.

Bent u geïnteresseerd in het thema creativiteit en innovatie en in deelname aan ons onderzoek? Neemt u dan contact op met de onderzoeksleider Prof. Dr. Bernard Nijstad (b.a.nijstad@rug.nl) of onderzoeker Dr. Bart Verwaeren (b.verwaeren@rug.nl) Meer informatie kan u ook terugvinden op https://www.rug.nl/hrm-ob/projecten/creativity/