Business Boost bijeenkomst op 21 februari 2018

Beste ondernemer,

Graag nodigen we je uit voor onze ‘Business Boost: vernieuw je business model’, op woensdag 21 februari aanstaande. Het gaat om een vervolg op en een verdieping van de bijeenkomst die we afgelopen jaar hebben georganiseerd. Niet aanwezig geweest bij deze sessie? Geen enkel probleem! Iedere ondernemer die zijn of haar businessmodel onder de loep wil nemen en wil innoveren, is welkom!

Klantwens verandert snel
De wereld om ons heen verandert snel. Dat geldt bijvoorbeeld voor trends en technologische ontwikkelingen, maar zeker ook voor de wensen van klanten. Business modellen van ondernemingen moeten naadloos op de klantwens aansluiten, of beter nog: daarop vooruit lopen. Hoe zorg je ervoor dat jouw product of dienst aantrekkelijk blijft? Welke innovaties zijn nodig om van toegevoegde waarde te blijven voor je klanten? Dát zijn de vragen die centraal staan tijdens de Business Boost.

Aan de slag
Op 21 februari ga je actief aan de slag met je business model, sámen met andere ondernemers en onder de bevlogen leiding van Michiel Hoogeboom van Business Models Inc.
Het programma:
13.00 uur: Welkom door Innovatiehuis Drachten
13.15 – 15.30 uur: Deel 1 Masterclass Michiel Hoogeboom
met o.a.: wat is de context van je markt, hoe ziet je huidige business model eruit en denk als een designer!
15.30 uur: pauze
16.00 – 18.00 uur: Deel 2 Masterclass Michiel Hoogeboom
met o.a.: aan de slag: innoveer je business model, ontwerp nieuwe modellen en experimenteer!
Vanaf 18.00 uur: borrel.

Locatie: Van der Valk Drachten, Lavendelheide 4, Drachten

Aanmelden:
Geef je nu op via info@innovatiehuisdrachten.nl. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Sandra Pot: sandrapot@innovatiehuisdrachten.nl