Groei- en Innovatiemotor zoekt innovatieve ondernemers!

Gezocht: innovatieve ondernemers die vooruit willen!
Aangeboden: Inspirerende 2-daagse sessie met oplossingen voor jouw vraagstuk!

Innovatie begint met een idee voor een (nieuw) product, proces of nieuwe dienst. Maar wat is er voor nodig om het idee verder uit te werken, is er ├╝berhaupt markt voor, hoe kan ik een prototype ontwikkelen, wat zijn de kosten, hoe implementeer ik het idee of product in de organisatie? Allemaal vraagstukken die ondernemers kunnen hebben wanneer ze innoveren.

Het Innovatiehuis Drachten is op zoek naar organisaties met dergelijke innovatievraagstukken. Wij bieden met de groei- en innovatiemotor een intensieve en inspirerende 2-daagse sessie, waarin we je onder professionele begeleiding en met praktische instrumenten vooruit helpen met je innovatie. In het afgelopen jaar gingen 4 bedrijven uit Drachten je voor.

Op 5 en 6 april gaat de eerste ronde van de groei- en Innovatiemotor van start. Er is ruimte voor 5 bedrijven. Deelname is gratis; we vragen alleen je tijd, betrokkenheid en enthousiasme. Meld je dus snel aan.

Ben je benieuwd of jouw vraag of uitdaging past bij de groei- en innovatiemotor? Sandra Pot (Innovatiehuis Drachten) en Jos de Jong (Concept7) komen graag langs om je te voorzien van een nadere toelichting. Je kunt een afspraak maken door een bericht te sturen naar info@innovatiehuisdrachten.nl.