Jetze Botma spreker bij het Innovatiecafé op 12 april a.s. – thema: Innovatie-inzichten

Het Innovatiehuis Drachten nodigt je uit voor het eerste Innovatiecafé Drachten op 12 april a.s. We combineren inhoud, ontmoeting en netwerken. Het doel is om bedrijven in Drachten bij elkaar te brengen en met een inspirerende spreker van nieuwe kennis en inspiratie te voorzien. Daarna is er uiteraard alle gelegenheid om informeel te netwerken. Het Innovatiehuis Drachten is aanwezig om je tijdens de borrel verder te helpen met je vraag of idee.

Innovatie-inzichten uit de praktijk van Jetze Botma
Dit keer vertelt Jetze Botma, voormalig directeur en eigenaar van Kiestra Lab Automation, nu BD Kiestra, zijn verhaal. Kiestra is een van oorsprong Drachtster familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een innovatieve wereldspeler op het gebied van automatisering voor medische microbiologie. In 2012 heeft Jetze zijn bedrijf verkocht en maakt het bedrijf deel uit van het Amerikaanse BD Concern. Jetze vertelt over de missie die hij met Kiestra had, over het belang van innovatie en deelt de inzichten die hij heeft opgedaan en waar andere ondernemers hun voordeel mee kunnen doen.

Vervolgens is er volop gelegenheid om infomeel met elkaar te netwerken en te kijken hoe het Innovatiehuis Drachten jou kan versterken, én omgekeerd!

Locatie: De Graancirkel, Raadhuisplein 3 in Drachten

Programma
16.00 – 16.15 uur: Inloop
16.15 – 16.20 uur: Welkom door Innovatiehuis Drachten
16.20 – 17.00 uur: Innovatie-inzichten uit de praktijk van Jetze Botma
17.00 -17.15 uur: Ruimte voor vragen en interactie
17.15 – circa 18.00 uur: Café en netwerken
________________________________________
Meld je aan via info@innovatiehuisdrachten.nl We begroeten je graag op 12 april!