Pitch d.d. 12 april 2018, Innovatiehuiscafé Graancirkel

Mijn naam is Carolien van Dijk en ik ben door de gemeente Smallingerland aangetrokken als projectleider voor de 11wegentocht Smallingerland.

Van 1 tot 14 juli wordt in Friesland de Elfwegentocht georganiseerd met op zaterdag 14 juli een parade van duurzame voertuigen die start bij Drachten en naar Leeuwarden rijdt. Vorig jaar zomer hebben de ondernemers uit Drachten op een bijeenkomst van de OVD aangegeven dat ze heel graag wilden dat de parade in Drachten zou starten en dat ze als ondernemers ook graag aan de Elfwegentocht mee gaan doen.

Als gemeente Drachten gaan we ook actief inzetten op de 11wegentocht en de parade op 14 juli. Dit willen we zowel met de medewerkers gaan doen, maar we willen ook waar mogelijk bedrijven, organisaties, onderwijs, maatschappelijke organisaties etc. stimuleren om een bijdrage te leveren en partijen aan elkaar te verbinden.

Als projectleider is het o.a. mijn taak om te inventariseren en coördineren van wat jullie plannen en acties zijn en hoe we er samen voor kunnen zorgen dat we zeker tijdens de Elfwegentocht duurzame mobiliteit optimaal op de kaart zetten in Drachten en omgeving. Gemeente is aangehaakt en ik heb begrepen dat er al initiatieven lopen waar ik graag bij aansluit.

Graag verneem ik dan ook welke activiteiten er op de rol staan. Een kop koffie kan natuurlijk ook altijd, wanneer er nog vragen of onduidelijkheden zijn rondom de twee weken fossielvrij. Waar het kan help ik u graag met het verbinden in deze Elfwegentocht.

Bureau van Dijk
Carolien van Dijk
carolien@bureauvandijk.net
06-11512555