Sfeerimpressie groei- en innovatiemotor 5-6 april 2018

“Hoe zet ik mijn nieuwe product in de markt, hoe verbeter en vernieuw ik de werkprocessen in mijn bedrijf, hoe zorg ik voor een innovatieve cultuur in mijn organisatie?” Dit zijn allemaal vragen waar Innovatiehuis Drachten tijdens de groei- en innovatiemotor antwoord op kan geven.

Deelnemers zijn ook na deze editie erg enthousiast. Erik Blauw van Verkley omschreef tijdens een eerdere sessie hoe bijzonder het is om in zo’n korte tijd met elkaar een groep te vormen en naar elkaars vraagstuk te kijken. Zo vertelde hij ook los te komen van de dagelijkse sleur en alleen nog maar met de juiste dingen bezig te zijn. Uit de waan van de dag komen is daarom een van de vele positieve impacts die de groei- en innovatiemotor heeft op ondernemers.

Op 5 en 6 april is de groei- en innovatiemotor van het Innovatiehuis Drachten van start gegaan. In de voormalige Sluis Machinefabriek in Drachten volgden 4 innoverende bedrijven een 2-daagse sessie over het uitwerken en vermarkten van hun innovatieve ideeën. Benieuwd hoe dat eraan toe ging? Bekijk hier de sfeerimpressie!