Stel al je financieringsvragen op donderdag 31 mei!

Heb je een innovatief plan of idee en ben je benieuwd welke subsidiemogelijkheden er zijn? Of overweeg je een aanvraag in te dienen bij 1 van de vele regelingen die er zijn? Dan is dit je kans!

Het Innovatiehuis Drachten, SNN en Flinc organiseren gezamenlijk een middag voor ondernemers in Drachten en omstreken. Je krijgt de mogelijkheid om jouw (innovatieve) plan, idee of product te pitchen en je financieringsvraag kenbaar te maken. Specialisten van SNN en Flinc én het Innovatiehuis geven je advies over je plan, je aanvraag (als daar al sprake van is), kansrijke regelingen en overige tips om je innovatie verder te brengen.

Wanneer: donderdag 31 mei tussen 15.00 en 18.00 uur.
Na je aanmelding word je ingedeeld binnen dit tijdslot. Er is een half uur voor elke ondernemer beschikbaar. Bij grote belangstelling organiseren we een tweede middag.

Aanmelden: wil je deelnemen aan deze middag? Na je aanmelding ontvang je van ons een bevestiging met de locatie en het exacte tijdstip waarop je ingedeeld bent.

Om welke projecten of innovatieve ideeën gaat het?
De meeste subsidieregelingen zijn gericht op ondernemers en organisaties die werken aan innovatie: van technologische innovatie tot organisatie-innovatie. Er zijn bijvoorbeeld middelen beschikbaar voor het vergroten van kennis, het financieren van ontwikkelingskosten en het bundelen van initiatieven tot een krachtig innovatie-ecosysteem. Het Innovatiehuis Drachten heeft daarnaast verschillende projecten en een netwerk die je innovatie en je onderneming een stap verder kunnen brengen.