Nieuwe ronde Kennis in het MKB

Het is zover! Innovatiehuis Drachten lanceert de tweede ronde van het project Kennis in het MKB. Ondernemers, zeker in het MKB, barsten van de innovatieve ideeën, maar om deze te verwezenlijken is vaak extra kennis en kunde nodig. Met het project Kennis in het MKB willen we bedrijven hierin ondersteunen. Met name startups en kleine bedrijven ontbreekt het soms aan tijd en middelen om een extra hoger opgeleide te vinden en aan te nemen. Via dit project krijg je ondersteuning bij het vinden van de juiste hoger opgeleide voor jouw innovatievraag. Als extra stimulans bieden we een aantrekkelijke bijdrage in de loonkosten van deze werknemer. Zo willen we helpen om innovaties een stap verder brengen, werkgelegenheid te bevorderen en hoger opgeleiden voor het MKB én de regio te behouden.

Het Innovatiehuis werkt in dit project samen met het CareerUp carrièreplatform om geïnteresseerde bedrijven in contact te brengen met aanstormend talent. CareerUp werkt nauw samen met de Noordelijke kennisinstellingen op alle niveaus en dat zorgt ervoor dat we het juiste talent kunnen werven en selecteren met behulp van een eigen matchingsalgoritme.

Dit jaar is er ruimte voor maximaal 10 deelnemers, dus wees er snel bij! Meer informatie of wil je deelnemen?

Mail dan je vragen en/of het ingevulde aanmeldformulier naar: sandrapot@innovatiehuisdrachten.nl. We komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

algemene voorwaarden

aanmeldformulier

kennis in het mkb