Nieuwe ronde groei- en innovatiemotor op 21 en 22 juni 2018

Ben jij een ondernemer met een innovatievraagstuk? Lees dan verder en meld je nu aan voor de nieuwe ronde groei- en innovatiemotor op 21 en 22 juni 2018!

Innovatie begint met een idee voor een (nieuw) product, proces of dienst. Maar wat is ervoor nodig om het idee verder uit te werken? Is er überhaupt markt voor? Hoe kan ik een prototype ontwikkelen en wat zijn de kosten? Hoe implementeer ik het idee of product in de organisatie? Dit is slechts een greep uit de mogelijke vraagstukken die ondernemers tegen kunnen komen wanneer ze innoveren.

Heb jij een dergelijk innovatievraagstuk? Dan is Innovatiehuis Drachten op zoek naar jou! Wij bieden met de groei- en innovatiemotor een intensieve en inspirerende 2-daagse sessie, waarin we je onder professionele begeleiding en met praktische instrumenten vooruithelpen met innoveren. Deelname is bovendien gratis!

Ben jij enthousiast en benieuwd of jouw vraag aansluit bij de groei- en innovatiemotor? Meld je dan aan bij Sandra Pot via sandrapot@innovatiehuisdrachten.nl