Kennis in het MKB – Case video TEAM

Het is tijd voor de tweede ronde Kennis in het MKB! Tijdens de eerste ronde hebben meerdere bedrijven hun beoogde innovaties kunnen doorvoeren met behulp van de bijdrage van Innovatiehuis Drachten. Strategisch en creatief communicatiebureau TEAM is een van deze succesvolle cases. Zij hebben met hulp van Kennis in het MKB een nieuwe vorm van dienstverlening: ContentTEAM kunnen implementeren. ContentTEAM houdt zich bezig met het versterken en verspreiden van merkverhalen via verschillende kanalen. Dit doen ze altijd vanuit het DNA van het merk. Ze helpen bedrijven om hun doelgroep te bereiken met de juiste boodschap, en met het realiseren van (commerciële) doelstellingen. Benieuwd naar hun verhaal? Bekijk hieronder de video!

Doel van Kennis in het MKB

Ondernemers, zeker in het MKB, barsten van de innovatieve ideeën, maar om deze te verwezenlijken is vaak extra kennis en kunde nodig. Met het project Kennis in het MKB willen we bedrijven hierin ondersteunen. Met name startups en kleine bedrijven ontbreekt het soms aan tijd en middelen om een extra hoger opgeleide te vinden en aan te nemen. Via dit project krijg je ondersteuning bij het vinden van de juiste hoger opgeleide voor jouw innovatievraag. Als extra stimulans bieden we een aantrekkelijke bijdrage in de loonkosten van deze werknemer. Zo willen we helpen om innovaties een stap verder brengen, werkgelegenheid te bevorderen en hoger opgeleiden voor het MKB én de regio te behouden.

Het Innovatiehuis werkt in dit project samen met het CareerUp carrièreplatform om geïnteresseerde bedrijven in contact te brengen met aanstormend talent. CareerUp werkt nauw samen met de Noordelijke kennisinstellingen op alle niveaus en dat zorgt ervoor dat we het juiste talent kunnen werven en selecteren met behulp van een eigen matchingsalgoritme.

Dit jaar is er ruimte voor maximaal 10 deelnemers, dus wees er snel bij!