Local Heroes – Case video Elfskot

De afgelopen jaren heeft Innovatiehuis Drachten vele ondernemers geholpen om verder te komen met hun innovatieve ideeën. Zo ook local hero Elfskot. Elfskot heeft namelijk de afgelopen jaren de Elfskot Product Configurator ontwikkeld. Deze product configurator is de eerste ter wereld die geen programmeerwerk vereist, maar in te richten is door mensen die verstand hebben van commercie. Zelfs voor zeer complexe structuren en ingewikkelde rekenregels is dit niet nodig. De configuratiemodellen kunnen worden gemaakt met kunstmatige intelligentie in plaats van code.

Het Innovatiehuis heeft Elfskot de handvatten aangeboden om te focussen op het vermarkten van hun product, waar ze uiteindelijk de vruchten van hebben geplukt.

Benieuwd hoe ze dat hebben aangepakt? Bekijk dan nu de video!