Uitnodiging kennissessie over disruptief innoveren – donderdag 5 juli

Begin dit jaar is onder noordelijke ondernemers voor de vierde keer de Noord-Nederlandse Innovatiemonitor afgenomen. De Rijksuniversiteit Groningen (RuG) en het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) brengen jaarlijks de innovatieactiviteiten, -investeringen en -prestaties van noordelijke mkb bedrijven in kaart.
De resultaten van dit onderzoek delen wij graag met u op 5 juli. Voor de presentatie van de uitkomsten zijn we te gast bij de Sluis Machinefabriek in Drachten.

Dries Faems is hoogleraar Innovatie en Organisatie aan de RuG en verbonden aan de Innovatiemonitor. Tijdens een interactieve bijeenkomst neemt hij je mee door de belangrijkste resultaten van het onderzoek met daarbij extra aandacht voor disruptieve innovatie.

ZiuZ is internationaal koploper op het gebied van Visual Intelligence technologie, toegepast bij zedenpolitie en de medische wereld. Tijdens de bijeenkomst vertelt ZiuZ hoe zij gebruikmaken van disruptieve technologieën.

 

Programma
8.30 – 9.00 uur Ontvangst
9.00 – 9.10 uur Welkom door MKB-Noord
9.10 – 9.30 uur Uitkomsten Innovatiemonitor met focus op ‘Disruptieve innovatie’ door Dries Faems
9.30 – 9.50 uur In gesprek met 2 disruptieve ondernemers

PAUZE (+ indienen vragen panel)

10.10 – 10.40 uur Panelgesprek
10.40 – 10.55 uur Presentatie ZiuZ
10.55 – 11.00 uur Afsluiting
11.00 – 11.30 uur Gelegenheid tot napraten en bezoek fabriekshal

 

Wij kijken er naar uit je te ontmoeten!

Locatie:
Sluis Machinefrabriek
Tussendiepen 6
9206 AD Drachten