Groei- en Innovatiemotor – case Verkley

Samen jouw innovatie licht geven!

Heb jij een goed idee? Dan is Innovatiehuis Drachten op zoek naar jou! Tijdens onze Groei- en Innovatiemotor laten wij jou als ondernemer ervaren hoe je op een innovatieve manier mooie stappen kunt maken. Innovatie begint met een idee voor een nieuw product, proces of dienst. Maar hoe werk je dit uit? Is er wel een markt en hoe maak ik een prototype?

‘Het leren van elkaar heeft Verkley enorm geholpen’ vertelt algemeen directeur Erik Blauw trots. Samen met een andere ondernemer heeft Erik deelgenomen aan onze groei- en innovatiemotor. Erik deelt zijn ervaringen met je in de bijgaande video. Ben jij een ondernemer en sta jij open voor een frisse innoverende blik? Je kunt je tot 7 september nog aanmelden voor de eerstvolgende sessie op 27 en 28 september. Meld je gratis aan!

Meld je aan!