3e Groei- en innovatiemotor

De groei- en innovatiemotor van het Innovatiehuis Drachten is weer van start gegaan. Voor de derde keer organiseert het Innovatiehuis deze 2-daagse sessie, waarin bedrijven aan de hand van designthinking en onder professionele begeleiding, zelf oplossingen vinden voor hun innovatievraag. Deelnemers aan deze editie zijn onder andere Spinder, Cadix, Yelgo, Artsis en Ferwerda Beveiliging. Een mooie mix van bedrijven met een rijke historie en innovatieve start-ups.

De bedrijven werken aan hun eigen vraagstuk, maar er is ook alle ruimte om te leren van elkaar en te reflecteren op het vraagstuk van collega-ondernemers. Zo ontstaan er in de intensieve 2 dagen waardevolle verbindingen tussen de deelnemers. En dat is precies, naast het verder brengen van innovaties, het doel van het Innovatiehuis Drachten.

Op de afsluitende dag presenteren de deelnemers wat de 2-daagse sessie hen heeft opgeleverd.