Het Innovatiehuis Drachten steunt Techniek Tastbaar

De wereld van techniek heeft veel te bieden. Op 2 november laten Drachtster bedrijven en organisaties de vele mogelijkheden van techniek op een dynamische manier zien aan jongeren en hun ouders. Met het evenement Techniek Tastbaar dat op het Singelland College in Drachten plaatsvindt, willen we zoveel mogelijk jongeren enthousiasmeren voor en kennis laten maken met de techniek. Het Innovatiehuis Drachten merkt dat het voor (technische) bedrijven steeds moeilijker wordt om aan voldoende goed opgeleid personeel te komen. Mede om die reden steunt het IHD Techniek Tastbaar.

De organisatie van Techniek Tastbaar wil de samenhang tussen de verschillende technische disciplines laten zien. Bij veel projecten worden meerdere uiteenlopende technieken toegepast, waarbij de integratie hiervan grote voordelen kan opleveren voor met name de efficiency en de kosten. Zo zal er aandacht zijn voor techniek en zorg, bouw en installatietechniek, (3D) engineering en productie.

Kijk voor meer informatie op: www.techniektastbaar.nl