Jobert Abma (HackerOne) is onze spreker bij het 3e innovatiecafé op 18 december 2018

De vriendschap tussen 2 jongens uit Drachten legde de basis voor een wereldwijd miljoenenbedrijf met vestigingen in Groningen tot aan Silicon Valley. Jobert Abma is één van de vier oprichters van HackerOne. We empower the world to build a safer internet, dat is de missie van het bedrijf. HackerOne beheert een platform van honderdduizend geregistreerde ethische hackers die gaten, bugs en andere kwetsbaarheden moet zien te vinden in de beveiliging van andere bedrijven. Alles met één gezamenlijk doel: de online wereld veiliger maken.

De oprichters wonen inmiddels in Silicon Valley maar Jobert Abma komt rond de jaarwisseling terug Nederland. Het Innovatiehuis Drachten heeft hem bereid gevonden om zijn unieke verhaal te delen. Dat doen we in het derde Innovatiecafé van dit jaar; een mooie gelegenheid om met elkaar het jaar af te sluiten.

Locatie: Lawei Drachten, Rutger Hauerzaal.
16.00 – 16.15 uur: Inloop
16.15 – 16.20 uur: Welkom door Innovatiehuis Drachten
16.20 – 17.00 uur: Jobert Abma, medeoprichter HackerOne, deelt zijn verhaal
17.00 – 17.15 uur: Ruimte voor vragen en interactie
17.15 – ca. 18.00 uur: Café en netwerken

Meld je aan door een mail te sturen naar info@innovatiehuisdrachten.nl.