Innovatiecafé 6 juni a.s.

Van start-up naar scale-up – Elfskot vertelt hun verhaal.

Een team jonge honden met een missie; zo omschrijft het succesvolle Drachtster bedrijf Elfskot zichzelf. 2018 was een topjaar voor de start-up. Winnaar van de Noordelijke Innovatieaward, winnaar van de Ondernemersprijs Smallingerland (de publieksprijs én de categorie innovatie), en finalist voor de beste Friese startup 2018.

Programma 
16.00 – 16.15 uur:       Inloop
16.15 – 16.20 uur:       Welkom door Innovatiehuis Drachten 
16.20 – 17.00 uur:       Elfskot: ‘Van innovatieve start-up naar scale-up’
17.00 – 17.15 uur:       Ruimte voor vragen en interactie 
17.15 – 18.00 uur:       Café en netwerken

Locatie: ROC Friese Poort, Splitting 21-23, 9202 LC Drachten. Gebouw B, ruimte B209. Graag aanmelden door een bericht te sturen naar info@innovatiehuisdrachten.nl

De Elfskot Productconfigurator
Elfskot heeft hoogstaande en unieke software ontwikkeld. Deze software maakt het voor fabrikanten mogelijk om complexe producten eenvoudig online aan de hele wereld te verkopen. Hiermee heeft Elfskot hét verkoopkanaal van 2025 ontwikkeld, waarmee het maakbedrijven voorbereidt op het nieuwe nu. Het nu waarin de klant meer dan ooit verwacht op zijn oogwenken bediend te worden. 
Bekijk in deze video hoe het Innovatiehuis Drachten Elfskot een stap verder heeft kunnen helpen.