#HIERHUISTINNOVATIE: 27 januari 2020 de aftrap!

Maandag 27 januari a.s. vanaf 15.15 uur trappen we in Drachten af met: #hierhuistinnovatie, waarmee we een actieve beweging rondom kennis, innovatie en ondernemerschap bij de 3 O’s (Ondernemers, Onderwijs, Overheid) gaan starten.
Inspirerend en concreet! Met een √©cht huis, gemaakt door leerlingen van ROC Friese Poort, dat reist van O naar O naar O en door elke tijdelijke eigenaar gevuld wordt.  Wil je bij de aftrap zijn? Meld je aan en stuur een mailtje naar: info@innovatiehuisdrachten.nl

Programma
15.15 uur – inloop
15.30 uur – opening door Tom de Boer (Innovatiehuis Drachten)
15.40 uur – uitleg concept, lancering website en handleiding
15.50 uur – ROC Friese Poort, bouwers van het huisje
15.55 uur – bijdrage Robert Bakker, wethouder gem. Smallingerland
16.10 uur – alle O’s aan zet, ondertekening intentieverklaring en start
16.20 uur – borrel

Locatie: Sluis Machinefabriek, Tussendiepen 6, Drachten.