Groei- en innovatiemotor

Samen jouw innovatie licht geven


Heb jij een innovatievraagstuk? Dan is Innovatiehuis Drachten op zoek naar jou! Met de groei- en innovatiemotor bieden wij een 2-daagse sessie waarin we jou met professionele begeleiding en praktische instrumenten vooruithelpen met innoveren. Deelname aan de groei- en innovatiemotor is volledig gratis!

  • Intensieve en inspirerende sessie
  • Professionele begeleiding bij het innoveren
  • Deelname is volledig gratis

De innovatievraagstukken bij de groei- en innovatiemotor zijn erg uiteenlopend. Innovaties kunnen gericht zijn op het op de markt brengen van een nieuw product of nieuwe dienst, maar ook het doorvoeren van nieuwe werkprocessen om slimmer te werken of het uitwerken van een (nieuwe) propositie. Benieuwd of jouw vraagstuk aansluit bij de groei- en innovatiemotor? Neem dan contact op via het aanmeldformulier!

Meld je aan!
Image

Waarom meedoen?


Innovatie begint met een idee voor een nieuw product, proces of dienst. Maar hoe werk je dit uit? Is er wel een markt voor en hoe maak ik een prototype? Dit zijn maar een klein aantal van de vragen waar een innoverende ondernemer tegenaan kan lopen en waar het Innovatiehuis Drachten bij kan helpen!

Meld je aan!

"Wij raden zeker collega ondernemers aan om zich hiervoor op te geven."Arlen Twaalfhoven, HUG

Bekijk de video

HUG is een van de bedrijven die de 2-daagse groei- en innovatiemotor heeft bijgewoond. Bekijk de video om de ervaringen van mede-eigenaar Arlen Twaalfhoven te bekijken.

Lees hier meer over HUG en hun ervaringen met de groei- en innovatiemotor